-ja toivottavasti muutetaan tämän vuoden aikana.

Keittiötä tehdään aina vähän kerrallaan, yläkaappeja puuttuu, tasot vielä ostamatta.

img_6421.jpg

keittiön lattiaa pahvin alla

img_6422.jpg

Takka lämmittää taloa mukavasti, siksi jo tuon näköinen

img_6424.jpg

Alakerran vessan riemuraitaa pöntön takaa. Pönttö tietysti puuttuu vielä.

img_6454.jpg

Vanhempien makkarissa aikas punainen väri. Väripesua ja kuviota vielä joskus kehiin. Mitenköhän tämän huoneen esittelisi ystäville ja sukulaisille sitten kun tulevat uuteen kotiin tutustumaan...

img_6425.jpg

img_6427.jpg

Tässä laminaattikin laitossa

img_6470.jpg

Menninkäisen huonetta

img_6436.jpg

Neiti Menninkäisen huonetta

img_6441.jpg

Ja molemmissa lattia jo valmiiksi kulunut.

img_6440.jpg

Kylpyhuonetta

img_6430.jpg

ja trendiviivaa

img_6432.jpg

Siinä muutamia makupaloja tulevasta kodistamme, joka alkoi kohota keväällä 2006. Alun seinäelementtien nopean asennuksen jälkeen mies on lähes itsekseen vuorotyön lomassa rakentanut taloa ja siksi touhu ollut melkoisen verkkaista. Hermoja on koeteltu puolin ja toisin kolmikirjaiminen sanakin on riidoissa välillä pyörinyt. Seitsemäs avioliittovuosikin kaiken kukkuraksi menossa, joten jos nyt vaan tämä loppu kihnutettaisiin joten miten, niin siitä se auvoinen (?) elo varmaan alkaa.

Tänään olin lasten kanssa iltaa viettämässä rakennuksella, ukko kasaili kaappeja makuuhuoneisiin ja minä sekä lapset vietimme aikaa pojan huoneessa, jossa leluja on jo lattioilla pyörimässä. Kolkkoahan siellä oli, mutta saimme olla koko perhe yhdessä, viimeinkin. Ukkokin näytti nauttivan siitä että olimme läsnä.

Nyt sisustuksen saralla olisi tarvetta tohinalle ja touhulle sekä ideoille. Innoissani olen, mutta tuntuu että takki on kovin tyhjä. Ei auta kun ryhtyä selailemaan sisustuslehtiä ja hakea inspiraatiota.