Oon koko päivän raivannut tuota meidän kaaoksen vallassa olevaa vaatehuonetta. Paljon on vielä hommaa jäljellä mutta tyytyväinen olen tämän päivän saldoon: Neljä säkkiä kaatikselle ja saman verran kiertoon smile.gif Ja se on jännää, että mitä enemmän touhuaa, sitä enemmän tuntuu olevan energiaa!

Neiti on oppinut hauskoja temppuja, lempileikki nykyään on piiloita isin avaimet. Kaivaa avaimet housujen taskusta ja vie veikan sänkyyn peiton alle. Eka kerralla vähän etsittiin, mutta onneksi piilo on pysynyt samana. Toinen lempijuttu on pyöriä ympäri niin kauan että tasapaino menee.. Äitiä ihan pikkasen hirvittää!

Sitten ukko... (sori kun tänne aina marmatan, mutta pakko myös dokumentoida nuita ukon tempauksia, kun ei pää niitä muuten muista) kymmenestä eteenpäin yritin soittaa hälle, kun olin tuolloin ostamassa kodinkoneita. SItten pitkin päivää soittelin, mutta ei vastannut. Oli autolla raksalla, joten mulla ei menopeliä. Puoli neljä soitin naapuriin, mutta hän oli vasta menossa kotiin, joten ei voinut mennä ukkoa hätyyttään. Neljältä piti olla poikaa hakemassa hoidosta, ja kymmentä vaille sitten soitin hoitoon, että anteeksi, mutta onkos meidän poika haettu? No ei. Ei auttanut muuta kuin nostaa neiti unilta, ja hilpata kiireellä reilu puolentoistakilsan lenkki. Takasinpäin tulin kiljuvaa poikaa raahaten ("minähän en kävele!!!") niin ukko ajaa hymyillen vastaan dry.gif sanoi sentään sori. Noh, puhelin oli kuulemma jäänyt äänettömälle, mut eikö hän todellakaan ollut kokopäivän aikana katsonut kelloa? Ei kait..

Niin joo, shoppailin tänään ja rahaa meni tommoset kolme tonnia cool.gif Kodinkoneet, kummilusikka ynnä muut kastelahjat tulevalle kummitytölle ( 00000301.gif ) ja Pentikistä mummun lahjarahoilla vähän Vaniljaa.