huhtikuu09_069.jpg

Pation olen suunnitellut jo moneen kertaan, tämä on se mihin olen eniten tyytyväinen, mutta mies ei ole hyväksynyt tätä. Hän haluaisi saman ilman koko poreammehässäkkävarausta (kuvassa lukee kylpytynnyri, ukon mielestä siis turhaa itsensä hemmottelua moinen..) ja peilikuvana talon toiseen reunaan, mikä on sitten lähempänä tietä.

huhtikuu09_068.jpg

Tässä koko pihan piirrettyä pohjaa, erikoinen varmaan.. Nurmikko siinä keskellä ameebamaisena, ympärillä puita ja pensaita tulossa. Koko taloa kiertää polku joka syntyy sorasta ja betonilaatoista, ja takapihalle tulee pation ympärille kivetys betonilaatoista ja luonnonkivistä. Kasveja olen johonkin jo listaillut mitä tuonne takapihan perukoille nurmikon taakse tulisi, hortensiat, sireenit ja pionit ovat ykkäslistalla, kuten myös kärhöt. Ja hedelmäpuista omenoita, kirsikoita ja luumuja ainakin. Takapihalla on myös siinä keskellä paikka huvimajalle ajateltuna, mutta sitä emme saa tänäkesänä tehtyä.

Ja tässä näkymä parvekkeelta.

huhtikuu09_063.jpg

huhtikuu09_064.jpg

huhtikuu09_065.jpg

huhtikuu09_066.jpg

Kuvat on tosin otettu enne vappua, nyt maa jo vihertää ja esiin nousee kaikennäköistä outoa. Perjantaina torin kaivinkone tulee kääntämään maat ympäri ja tasoittamaan pihan ja sitten alkaa mullan laitto. Vihdoinkin!