Pääsin eilen Ikeaan pikapyrähdykselle lasten kanssa smile.gif Tarttui mukavasti sälää mukaan, mutta ei mittään liiemmin turhaa, litteää ja säilytyskamaa vaan peukku.gif

Raksalla on hommat edistynyt nyt reippaasti, mikä myös helpottaa ahdistusta pikkuisen -ukkokin on paremmalla tuulella. Kivitasoja varten mittailtiin keittiötä tänään, eilen tuli suihkukaappi yläkertaan ja huomenna tulee kodinkoneet. Sohvien toimitus siirtyi (onneksi) ensi viikon tiistaille, ja nyt yritin sumplia juuri ukon veljen vaimon kanssa pakua niiltä lainaan jo keskiviikoksi (että josko jo silloin saataisiin suurimmat.. happy.gif )

Poika on melko mahdoton. Rauhaton, levoton, itku/raivostumisherkkä ja ajoittain aggressiivinen pikkusiskoaan kohtaan. Muuta en keksi kuin että väsynyt hänkin varmasti on tähän meidän tilanteeseen.. Kun vaan jostain jaksaisi onkia aina positiivistakin palautetta hälle, hän kun on oikein suloinen poika heart.gif Monet kerrat vahtii siskoaan että saan jonkun homman tehtyä, auttaa pyytämättäkin ja hoksii monia asioita, joita ei voisi kuvitellakaan.

Nyt pitää taasen palata muuttolaatikoiden ääreen -tavoite on vähintään kaksi laatikollista päivässä saada täyteen ja uuteen kotiin.