Ostin eilen Tiimarista pahvisia säilytyslaatikoita. Aina kun asuntomme sotkuisuus häiritsee, ostan erilaisia "ratkaisuja ongelmiin" eli säilytykseen tarkoitettuja tuotteita. Pajukoreihin minulla on addiktio. Niitä on paljon, kaikissa ei edes mitään säilytettävää..

Mitä enemmän ostan säilytyslaatikoita, sitä epätoivoisemmaksi tulen: asunto näyttää aina vain sotkuisemmalta ja täyteen ahdetulta. Edes pajukorit eivät pelasta, jos niitä on ahdettu kirjahylly täyteen...

Eilen kuitenkin sain suuren urakan tehtyä, järjestin vaatehuoneesta cd:t ostamiini pahvisiin laatikoihin. Olen ylpeä itsestäni, sillä tänään sain vielä kaikki villalankani lajiteltua jätesäkkeihin (neljään!?!) ja langat ovat nyt muuttovalmiita (tuskin viimeiseen kuukauteen alkaa neulotuttaa, eiköhän tässä ole muutakin hommaa...) ja nyt vaatehuoneeseen mahtuu pitkän tauon jälkeen astumaan sisään. Nyt vaan tarvittaisiin tälle hamsterille ronski käsi, mikä lajittelisi loput tavarat kierrätykseen meneviin ja säilytettäviin. Mistä niitä käsiä saa?